Tuotteiden käyttäjille
ja omaisille

Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Keitä olemme?

Centria HealthLab edistää hyvinvointi- ja terveysteknologiaa Centria-ammattikorkeakoulun toimialueella. Sijaitsemme Kokkolan kampuksella. Työntekijämme ovat sosiaali-, terveys-, teknisten ja kaupallisten alojen asiantuntijoita. Tuomme yhteen eri toimijoita: teknologiakehittäjiä, sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajia, opetus- ja tutkimusyksikköjä, järjestöjä sekä kansalaisia, joiden arjen parantamiseen teknologiaa suunnitellaan.

Kokeile ja kehitä kanssamme

Liikuteltavassa hyvinvointi- ja terveysteknologialaitteistossamme on ratkaisuja asumisen ja arjen tueksi, kuntoutukseen ja viriketoimintaan, omamittausten ja lääkityksen automatisointiin, unen seurantaan ja tukemiseen, etäterveydenhuollon ja virtuaaliyhteydenpidon ratkaisuja, sekä hoitotyön kuormituksen helpottamiseen. Laitteita olemme kokeilleet jo mm. omaishoitajien ja muiden loppukäyttäjien kanssa, avo- ja laitoskuntoutuksessa, ikääntyvien aikuisten ja vammaisten päivätoiminnassa ja asumispalveluissa, nuorten mielenterveyskuntoutujien päivätoiminnassa ja aikuisten avo-osastolla, lastensairaalassa ja neuvolassa. Kokeilut ovat tuoneet käytännön kautta tietoa teknologian soveltuvuudesta ja on saatu mahdollisuus hyödyntää uusia innovaatioita oman terveyden edistämiseen. Hyväksi koettuja laitteita onkin hankittu omaan käyttöön kokeilun jälkeen.

Kokeiltavina olevat valmiit laitteet ja kehitettävät uusimmat ratkaisut vaihtelevat, ilmoitamme toiminnasta kiinnostuneille tarjolla olevista mahdollisuuksista. Ota yhteyttä meihin, jos olet kiinnostunut kokeilemaan uutta hyvinvointi- ja terveysteknologiaa kanssamme!

Haasta meitä!

Otamme mielellään vastaan tietoa loppukäyttäjien toiveista ja tarpeista. Mikä kuormittaa, mikä voisi tehdä arjesta parempaa, mitä toiveita on. Sinun ei tarvitse miettiä, voisiko teknologia ratkaista tarpeet, jätä se meidän moniammatillisen asiantuntijatiimimme selvitettäväksi.