Toimintamalli eri kohderyhmille

Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020

Pysymme kehityksen aallonharjalla peilaamalla omaa toimintaamme muiden toimijoiden toimintatapoihin


Teknologia-alan yrityksille

Tuemme hyvinvointi- ja terveysteknologiatuotteiden kehittämistä innovaatioprosessin eri vaiheissa. Yhteiskehittämisen avulla voit tuottaa ja uudistaa aidosti eri käyttäjäryhmien tarpeisiin vastaavia teknologiaratkaisuja. Käyttäjäkokeilut ja testaukset sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden eri palveluita tuottavissa yksiköissä sekä loppukäyttäjäasiakkaiden kanssa tuovat käytännönläheistä tietoa ratkaisujen toimivuudesta hoiva- ja hoitotyön arjessa.

Virtuaalilasit kuntoutuksessa

Sote-palveluiden tuottajille

Mobiilissa HealthLab-laitteistossamme on ratkaisuja asumisen ja arjen tueksi, kuntoutukseen ja viriketoimintaan, omamittausten ja lääkityksen automatisointiin, unen seurantaan ja tukemiseen, etäterveydenhuollon ja virtuaaliyhteydenpidon ratkaisuja, sekä hoitotyön kuormituksen helpottamiseen.

Tuotteiden käyttäjille

Otamme mielellään vastaan tietoa loppukäyttäjien toiveista ja tarpeista. Mikä kuormittaa, mikä voisi tehdä arjesta parempaa, mitä toiveita on. Sinun ei tarvitse miettiä, voisiko teknologia ratkaista tarpeet, jätä se meidän moniammatillisen asiantuntijatiimimme selvitettäväksi.

Referenssit ja yhteistyökumppanit