European Social Network (ESN) järjestää vuosittain kilpailun, jossa palkitaan sosiaalialan hyviä saavutuksia ja onnistumisia. Kilpailuun voi osallistua kaikenlaiset sosiaalialan toimijat, kuten kunnat, ministeriöt ja projektit. Tänä vuonna kilpailun teemana oli yksilökeskeisen hoidon edistäminen (Promoting Person-centred Care). Kilpailun palkintogaala ja verkostoitumistilaisuus järjestettiin Zagrebissa Kroatiassa. 

Kilpailuun oli lähetetty yhteensä 119 hakemusta 31 Euroopan maasta. Raati valitsi näistä 44 ehdokasta, jotka kutsuttiin Zagrebissa järjestettyyn finaaliin. Kilpailussa oli 6 kategoriaa, jossa Centria HealthLab oli mukana Digital Transformation kategoriassa. Kategorian voitti Ukraina. 

European Social Network (ESN) on verkosto, jolla on jäsenenä yli 160 organisaatiota 35 Euroopan maasta. Alun perin perustettu tuomaan yhteen eurooppalaisia sosiaalialan toimijoita, jakamaan tietoa ja edistämään sosiaalipalvelujen laatua ja vaikuttavuutta. ESN Järjestää vuosittain Euroopan Sosiaalipalvelujen konferenssin, joka järjestetään 26.–28.6.2024 Antwerpenissa Belgiassa, teemana Co-creating future social services.  

Lue lisää